Keigoed Festival

KEIGOED FESTIVAL WATER EN VUUR

Van 5 oktober tot en met 1 december 2019 gaat Keigoed zich presenteren in de Toonzaal van het Werkgebouw. Keigoed is gespecialiseerd in vrolijke, kleurrijke, inventieve aankleding voor particulier en bedrijf. Dus hoe kunnen ze hun werk het beste werk exposeren? Door de Toonzaal om te toveren tot een binnenfestival! De Toonzaal is iedere zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur geopend.

Aangezien een festival pas gaat leven als er bezoekers zijn organiseren we de 1ste en de laatste dag een minifestival. Het buitenterrein voor de Toonzaal wordt die dagen erbij betrokken.

ZATERDAG 5 OKTOBER 16.00 TOT 22.30 WATER

Kairos Trio

Laat je fotograferen in een old school onderwater decor, maak een selfie als zeemeerman of zeemeermin, vlieg naar grote hoogtes en betreed de kast der verschrikkingen.Kom luisteren naar Kairos Trio en dans met Dj’s Tilo Tequila en Louie Luv  vanuit een Volvo Amazone. Spannende cocktails, lekker bier, straffe koffie en zeemansfriet. 

Dj’s Tilo Tequila en Louie Luv 

ZONDAG 1 DECEMBER 16.00 TOT 22.30 VUUR

We sluiten onze expositie af met onder andere Petra Kaiser en haar erotische gedichten in moedertaal, Franse Chansons door Jacqui! en Smiling Bike Soundsystem zorgt voor muziek uit alle windstreken. Lekker met een Krambamboelie in je hand dansen of mijmeren bij het vuur!

Jacqui !
Smiling Bike Soundsystem

Keigoed mini festival wordt gesponsord door Tobias Duysens.