Wat we doen

Onze kracht en meerwaarde zijn de ontwikkeling van creatieve oplossingen en ideeën voor de klant. Wij hebben beiden een creatief brein dat we gebruiken om samen met de opdrachtgever te brainstormen. Los van het geijkte kunnen wij goed buiten de lijnen denken. De uitkomst is altijd uniek. De grootte van het evenement of project maakt hierbij niets uit.

Wij, de versierders van Keigoed, verzinnen of maken niet 13 in een dozijn decoraties. Niet gehinderd door wat wel en niet gebruikelijk is maken wij van een standaard product iets unieks. Indien gewenst hergebruiken we materiaal, geven er een twist aan zodat ze bijzonder worden.

Betrek ons liefst zo vroeg mogelijk bij het creatieve proces!

We denken mee, zijn besmettelijk enthousiast en houden van voortschrijdend inzicht. Onze klanten worden op maat versierd! We zijn in te huren om te brainstormen, te ontwerpen of om iets bijzonders te verzinnen en te maken.

Bij feest of festival decoratie is uitstraling en sfeer belangrijker dan een perfecte uitvoering. Sommige decoratie vinden we zo leuk dat we deze verder ontwikkelen, verbeteren en dan als product verkopen.

Brainstormen over de aankleding van jouw evenement of festival? Neem contact op met De Versierders van Keigoed.