Projecten

Onze kracht en meerwaarde zijn de ontwikkeling van creatieve oplossingen en ideeën voor de klant. Wij hebben beiden een creatief brein dat we gebruiken om samen met de opdrachtgever te brainstormen. Los van het geijkte kunnen wij goed buiten de lijnen denken. De uitkomst is altijd uniek. De grootte van het evenement of project maakt hierbij niets uit.

Dus wil je een feest, festival of evenement dat boven het gemiddelde uitstijgt?

We ontwikkelen totaalconcepten en bijzondere decoraties zoals lampenrokken, deco doeken, tekstborden.

Op verschillende locaties hebben we diverse sfeerhoeken gemaakt zoals tent der verwondering, ode aan de liefde en zeemeermin en zeemeerman.

Wij, de versierders van Keigoed, verzinnen of maken niet 12 in een dozijn decoraties. Doordat we niet gehinderd worden door wat wel en niet gebruikelijk is maken we van een standaard product iets unieks. Indien gewenst hergebruiken we materiaal, geven er een twist aan zodat ze bijzonder worden.

Betrek ons liefst zo vroeg mogelijk bij het creatieve proces!

We denken mee, zijn besmettelijk enthousiast en houden van voortschrijdend inzicht. Onze klanten worden op maat versierd! We zijn in te huren om te brainstormen, te ontwerpen of om iets mafs te verzinnen en te maken.

Bij feest of festival decoratie is uitstraling en sfeer belangrijker dan een perfecte uitvoering. Sommige decoratie vinden we zo leuk dat we deze verder ontwikkelen, verbeteren en dan als product verkopen.

Brainstormen over de aankleding van jouw evenement of festival? Neem contact op met De Versierders van Keigoed.