Versierders

Wij, Benedicte van der Velden en Jenneke van der Weijden, zijn de versierders van KEIGOED. We leerden elkaar 5 jaar geleden kennen en we bleken elkaar goed aan te vullen in de tijd dat we voor Cultuurwerkplaats Zeezicht werkten. De afgelopen jaren hebben we gewone tenten en ruimtes versierd tot unieke locaties door middel van decoratie en een creatieve inrichting.

In mei 2019 hebben we samen een bedrijf gestart waar we onze versier methode voortzetten. We hebben ons aangesloten bij Het Werkgebouw in Maastricht. In het Werkgebouw zitten zeer diverse makers. Meer info? Het Werkgebouw

We zijn met z’n tweeën en al naar gelang de opdracht is uitbreiding mogelijk met enkele creatieve geesten. Klein, groot of groots, wij gaan de uitdaging aan.

Bij grootse projecten werken we samen met ondernemers uit Het Werkgebouw in Maastricht.

“We hebben een ongebreidelde fantasie. Als we een vraag krijgen om bijvoorbeeld iets met een bepaald thema te doen, gaan we helemaal los en verzinnen de meest gekke en uitbundige dingen om te maken. We denken eerst grenzeloos en gaan daarna pas realistisch naar de mogelijkheden kijken.”

De versierders van Keigoed komen in beeld bij:

  • ‘Handbedachte’ decoratie en aankleding op maat.
  • Het pimpen van spullen voor particulier of bedrijf.
  • Hergebruik van 2de hands spullen van en voor de opdrachtgever.
  • Inrichting van ruimtes van kamer tot tent.